ua en ru

У Вінниці активісти штурмували облрада, є постраждалі, - ЗМІ

У Вінниці вранці 6 грудня активісти влаштували штурм будівлі обласної ради, є постраждалі.

У Вінниці вранці 6 грудня активісти влаштували штурм будівлі обласної ради, є постраждалі. Про це повідомляє місцеве видання "Винница.info".

"Сьогодні, 6 грудня, перед початком сесії Вінницької обласної ради, яку в третій раз збирає голова обласної ради Сергій Свитко, почався штурм облради "активістами", - пише видання.

Як зазначається, будівлю обласної ради охороняє міліція та бійці спецбатальйону "Вінниця", які нещодавно повернулися із зони АТО.

Рух транспорту по Соборній вулиці перекрито. Аквтивисты кидають димові шашки.

"Стало відомо, що поранені двоє чоловік - міліціонер і активіст. Міліціонеру розбили голову гумовою палицею. Постраждалих забрала швидка", - уточнює видання.

У той же час, як повідомляє у Facebook депутат Київської обласної ради Олександр Аронець від партії "Свобода", зараз активісти прорвалися до обласної ради.

"Суть заворушень у Вінниці: колишні регіонали в облраді намагалися здійснити контрреволюцію і зняти голови облради Сергія Світко, якого підтримали після революції майданівці. Однак люди не допустили. Зараз активісти прорвалися до обласної ради. Депутати улежали", - повідомляє депутат.