ua en ru

В Угорщині потрапив у ДТП автобус з громадянами України, є жертви

В Угорщині мікроавтобус з українськими номерними знаками потрапив в аварію на автомагістралі М3, в результаті чого загинули два пасажири, ще троє травмовані.

В Угорщині мікроавтобус з українськими номерними знаками потрапив в аварію на автомагістралі М3, в результаті чого загинули два пасажири, ще троє травмовані. Про це повідомляє "5 канал".

Згідно з інформацією представника обласної поліції, водій мікроавтобуса, ймовірно, заснув за кермом. Обставини ДТП вивчаються. Постраждалим надається медична допомога.

Повідомляється, що мікроавтобус, який їхав у напрямку Мішкольца на автомагістралі М3 з'їхав у канаву.

На місці події працюють дипломати Генерального консульства України в Ніредьгазі. Ситуація перебуває на особливому контролі в МЗС та Генеральному консульстві України.

Нагадаємо, що наприкінці червня в Чорногорії в результаті падіння туристичного автобуса з гірської траси 18 людей загинули, 33 постраждали. В автобусі перебували 46 туристів, у тому числі українці. Жертв серед українців не було.

Зазначимо також, що в Україні за добу сталося 81 ДТП, в яких загинуло 14 осіб, 105 людей постраждали.

Всього з початку року в Україні сталося 12 тис. 706 ДТП, в яких загинуло 1 тис. 654 осіб та 15 тис. 809 осіб постраждали.