ua en ru

В управлінні СБУ в Івано-Франківській обл. був захоплений арсенал зброї

В управлінні Служби безпеки України (СБУ) в Івано-Франківській області був захоплений арсенал зброї.

В управлінні Служби безпеки України (СБУ) в Івано-Франківській області був захоплений арсенал зброї. Про це на зустрічі з послами іноземних держав заявив заступник голови СБУ Володимир Породько, передає кореспондент РБК-Україна.

"За останню ніч були прийняті всі заходи, для того, щоб не допустити витоку інформації з обмеженим доступом, у тому числі і тієї, якою ми обмінюємося з нашими зарубіжними партнерами. В управлінні СБУ в Івано-Франківській обл. було захоплено 268 табельних пістолетів, 2 гвинтівки, 3 кулемети, 92 гранати та близько 15 тис. патронів", - сказав Породько.

Він додав, що зараз відбувається пошук озброєння.

"Зараз вживається заходів до розшуку зброї та боєприпасів з метою недопущення застосування її в акціях, які проводяться на сьогоднішній день. Враховуючи ці обставини СБУ сьогодні вранці у відповідності з законодавством про боротьбу з тероризмом була змушена перейти на посилений ступінь готовності суб'єктів антитерористичної діяльності та антитерористичного центру. Цей ступінь передбачає посилення заходів державної безпеки, громадського порядку, охорони державного порядку", - сказав Породько.