ua en ru

В Україні відновлено рух поїздів з Києва у західному напрямку

В Україні відновлено рух поїздів з Києва в західному напрямку.

В Україні відновлено рух поїздів з Києва в західному напрямку. Про це повідомляє прес-служба Південно-Західної залізниці.

"Сьогодні в 14:00 відновлено рух поїздів на ділянках Тетерів - Коростень і Хмельницький - Жмеринка у зв'язку із закінченням робіт із закінченням відновлювальних колійних робіт на ділянках Малин - Пенізевичі та Коржівці - Деражня Південно-Західної залізниці", - йдеться в повідомленні

Потяги з Києва в напрямку Західної України відправляються за графіком, вони повернуті на звичні маршрути. Так з дотриманням графіка руху відправлені, наприклад, потяги № 99 Київ-Ужгород (час відправлення 15:22) і № 141 Київ-Львів (час відправлення 15:52) та інші.

Також здійснюється рух поїздів у напрямку Києва, які раніше затримувались на станціях Львівської залізниці через ускладнення в русі. Поїзди західного напрямку теж курсують звичними маршрутами, проте прибудуть у столицю із затримками орієнтовно близько 10 годин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про зміну напрямку руху поїздів зі Львова, Івано-Франківська, Чернівців через ст. Козятин і Шепетівка у зв'язку з відновлювальними шляховими роботами на двох ділянках Південно-Західної залізниці.