ua en ru

Головавтотрансінспекція у літній період припинить перевірки ліцензованих перевізників, що працюють на законних автобусних маршрутах та забезпечують виконання всіх норм безпеки автоперевезень.

Головавтотрансінспекція у літній період припинить перевірки ліцензованих перевізників, що працюють на законних автобусних маршрутах та забезпечують виконання всіх норм безпеки автоперевезень. Про це йдеться у плані заходів з підвищення рівня безпеки автомобільних перевезень у літній період, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку.

"Сьогодні відповідальність за безпеку пасажирів лежить на кожному з вас, тому тільки дотримання транспортної дисципліни дозволить зменшити кількість аварійних випадків та, відповідно, жертв ДТП", - сказав начальник Головної державної інспекції на автомобільному транспорті Мінтрансзв'язку Юрій Майборода.

За його словами, в період масових перевезень, перевізники мають приділяти особливу увагу контролю за технічним станом транспортних засобів, перевірці стану здоров'я водіїв та дотриманню вимог режимів праці та відпочинку.