ua en ru

В Україні в 2013 р. в 1,5 рази збільшено допомогу сім'ям з дітьми та на 37% допомогу при народженні дитини, - Мінсоцполітики

В Україні в 2013 р. в 1,5 рази збільшено допомогу сім'ям з дітьми та на 37% допомогу при народженні дитини. Про це на брифінгу заявила міністр праці та соціальної політики України Наталія Королевська, передає кореспондент РБК-Україна.

"З 22 травня по 2 червня по всій Україні пройде більше тисячі заходів, присвячених соціальних питань та захисту дітей... Вже сьогодні можна сказати, що в поточному році міністерство збільшило витрати бюджету на допомогу сім'ям з дітьми та малозабезпеченим сім'ям, а саме в 1 , 5 рази - з 1 тис. 394,9 грн до 2 тис. 111 грн. Також збільшена на 37% допомогу при народженні дитини. Видатки з державного бюджету відповідно збільшені з 13,5 млрд грн до 19 млрд грн", - заявила вона .

Міністр зазначила, що допомога міністерству надає ЮНІСЕФ: "Було підписано угоду на п'ять років за програмою співпраці. Наші зусилля будуть спрямовані на забезпечення здоров'я, розвитку дітей та захисту їх від насильства".

Читайте також: В Україні в травні було виплачено 3,13 млрд грн соціальних виплат, - Мінсоцполітики