ua en ru

В Україні слід оцінювати ефективність місцевої влади за показником новостворених робочих місць, - Азаров

В Україні слід перейти на оцінку ефективності роботи місцевої влади за показником новостворених робочих місць. Про це сьогодні заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в ході засідання Кабінету міністрів , передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, саме зараз потрібно перейти на оцінку ефективності роботи місцевої влади саме за показником новостворених робочих місць", - підкреслив Азаров.

Крім того, прем'єр-міністр вимагає від місцевої влади працювати над розширенням виробництва, створенням сприятливого бізнес-клімату в регіоні та залученням інвестицій.

"Я вимагаю, щоб місцева влада щоденно працювала над розширенням виробництва, створенням сприятливого бізнес-клімату в регіоні, залученням інвестицій і т.д. Тобто всім тим, що має наповнювати бюджети територіальних громад і створювати нові робочі місця", - заявив Азаров.

За його словами, механізми стимулювання створення робочих місць, які закладені в законі "Про зайнятість населення", дозволили створити робочі місця для більш ніж 113 тис. осіб, що удвічі більше, ніж у 2012 р.