ua en ru

В Україні необхідно зменшити розрізненість у центральних органах виконавчої влади, - А.Максюта

В Україні необхідно зменшити розрізненість у центральних органах виконавчої влади. Таку думку журналістам висловив перший заступник міністра економіки України Анатолій Максюта, передає кореспондент РБК-Україна.
"У нас занадто багато однотипних органів, які займаються одним і тим же. Нам потрібно сконцентрувати це під міністерствами і зробити міністрів відповідальними за політику і результати політики у відповідній сфері", - зазначив А.Максюта.
"Якщо буде проведена адміністративна реформа в розумінні реорганізації центральних органів виконавчої влади, сьогодні це в руках Голови держави, ведуться певні, наскільки я знаю, в цьому плані роботи", - додав він.
Говорячи про можливу реорганізацію Держкомпідприємництва до Департаменту Міністерства економіки, А.Максюта зазначив, що міністерство добре працює з Держкомпідприємництвом, але в той же час, за його словами, має бути менше розрізненості в управлінні.
Нагадаємо, екс-голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель на початку грудня ц.р. побічно підтверджувала інформацію про те, що відомство може бути реорганізовано в департамент при Мінекономіки України.