ua en ru

В Україні на сьогодні відремонтовано 63% автодоріг, а до кінця червня 2013 р. будуть відремонтовані всі дороги, - "Укравтодор"

В Україні на сьогодні відремонтовано 63% автодоріг, а до кінця червня 2013 р. будуть відремонтовані всі дороги. Про це заявив голова "Укравтодору" Євген Прусенко на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні обсяг загальних руйнувань з початку року становить 4,7 млн. кв. м - це практично вдвічі більше, ніж минулого року... Відремонтовано наразі 2,9 млн. кв. м - це близько 63%... На дорогах державного значення до кінця травня... до кінця червня на дорогах місцевого значення", - заявив Прусенко.

За його словами, на дорогах залишилось 1,7 млн кв. м, в тому числі на дорогах державного значення 200 тис. кв. м і на дорогах місцевого значення 1,5 млн кв. м. Щодня працює близько 12 тис. людей, які ремонтують до 90 тис. кв. м доріг на день.

Читайте також: Україна ризикує втратити всю мережу автодоріг вразі не вжиття заходів зі збереження доріг, - "Укравтодор"