ua en ru

В Україні до Євро-2012 можна буде придбати єдиний квиток на будь-який вид транспорту міжміського сполучення

В Україні до Євро-2012 можна буде придбати єдиний квиток на будь-який вид транспорту міжміського сполучення. Такі можливості надасть автоматизована система "Єдиний електронний квиток", другий етап провадження якої розпочато ДП "Розрахунковий центр Мінтрансзв'язку". Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

В.о. директора ДП "Розрахунковий центр Мінтрансзв'язку" Олександр Кашперський, представляючи систему, зазначив, що кінцевою метою є створення єдиного, комплексного квитка, де буде об'єднано ресурс авіації, залізниці та автоперевізників.
"На завершальній стадії це буде комбінований квиток: пасажир вказує точки відправлення, певні критерії і отримує маршрут", - наголосив він.
О.Кашперський зазначив, що під чемпіонат Європи з футболу 2012 року до цієї системи можуть буде підключено готелі - з тим, щоб іноземці, їдучи в Україну, могли замовити весь спектр послуг.
Планується, що оплатити такі квитки можна буде за готівку, у безготівковий спосіб, через мережу відділень "Укрпошти". Також розглядається можливість оплати через телефон та платіжним дорученням. Реалізовуватимуться квитки також на сайті ДП "Розрахунковий центр Мінтрансзв'язку".