ua en ru

В.Цушко затвердив план роботи Мінекономіки на 2010 р.

Міністр економіки Василь Цушко затвердив план роботи свого відомства на 2010 р.

План роботи є комплексним формалізованим документом, який розроблений з метою систематизації роботи міністерства та складається із трьох розділів, повідомляє прес-служба відомства.

У першому розділі відображені пріоритетні напрями роботи та головні завдання Мінекономіки на 2010 р., які розроблені з урахуванням програмних засад діяльності уряду. З метою забезпечення дієвого контролю за реалізацією пріоритетних напрямів та головних завдань визначені відповідальні особи за їх виконання на рівні керівництва міністерства. За результатами аналізу виконання головних завдань щокварталу розроблятиметься проміжний звіт.

У другому розділі наведено перелік заходів, спрямованих на реалізацію основних завдань міністерства, визначених положенням про Міністерство економіки України, затвердженим постановою Кабінету міністрів України від 26 травня 2007 р. №777 (зі змінами). За кожним із заходів, включених до зазначеного розділу, визначені відповідні показники продукту (з метою забезпечення зв'язку з бюджетним процесом), відповідальні виконавці та терміни виконання заходів. Цей розділ є основою для щоквартального моніторингу та формування матриці результативних показників.

У третьому розділі відображені заходи, які спрямовуватимуться на підвищення результативності роботи міністерства та запобігання проявам корупції. Зокрема, йдеться про удосконалення системи інструментів функціонування міністерства, забезпечення публічності роботи Мінекономіки та взаємодії із Кабінетом міністрів, Адміністрацією Президента України та Верховною Радою України, виконання вимог законодавства щодо запобігання та протидії корупції тощо.