ua en ru

У вільному продажі залишилося 5 тис. квитків на матчі Євро-2012, - Лубківський

У вільному продажі залишилося 5 тис. квитків на матчі Євро-2012. Про це заявив директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, передає кореспондент РБК-Україна.

"За останні два тижні в Україні спостерігаються фантастичні темпи реалізації квитків. Продано всього 45 тис. пропусків на матчі Євро-2012. Залишилося зовсім небагато. Останні квитки можна придбати у авторизованих агентів - філіях "Укрсоцбанку", на "Донбас Арені" і стадіоні "Металіст", - сказав Лубківський

Плюс, за його словами, ще залишаються корпоративні пропуски на всі матчі Євро-2012 за преміум-цінами в категорії gold. Середня ціна квитка в пакетах гостинності складає 1,7 тис. євро.

"Після здійснення оплати уболівальники отримають спеціальний ваучер, який можна буде обміняти на квитки в пунктах видачі пропусків. Ці пункти відкриватимуться на відповідних стадіонах за тиждень до матчів. Отже, рекомендую не відкладати питання обміну на останню хвилину", - резюмував Лубківський

Нагадаємо, в інтерв'ю РБК-Україна Лубківський заявив, що в приймаючих містах залишилося 17-18% вільного житла для уболівальників Євро-2012.