ua en ru

В Станиці Луганській через обстрілу загинула жінка, ще одна людина поранена, - ЛОДА

В результаті обстрілу бойовиками Станиці Луганської загинула жінка, ще одна людина отримала поранення.

В результаті обстрілу бойовиками Станиці Луганської загинула жінка, ще одна людина отримала поранення. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"Найбільших руйнувань за вчорашні добу зазнав Станично-Луганський район. Починаючи з 10 години ранку, вівся обстріл з важкої артилерії вулиць Щорса, Калініна, Крупської, Красногвардійського і Жукова в районному центрі. Снарядами пошкоджено 12 будинків, три з яких зруйновано прямими влученнями і відновленню не підлягають. На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення. В результаті обстрілу загинула 58-річна жінка (працювала медсестрою), крім того, одна людина важко поранений - йому відірвало руку (особа пораненої встановлюється). Під час ведення бою на вул. Каланина кулеметні і автоматні кулі потрапили в дах загальноосвітньої школи №1, де на той час видавали пенсії. На щастя, ніхто не постраждав", - повідомив Москаль.

Крім цього, за словами Москаля, в результаті обстрілу р. Щастя перебитий газопровід, без газу залишилося близько 6 тис. абонентів.

Також з-за бойових дій та пошкодження ліній електропередач без світла залишається частина Станиці Луганської, станція Вільхова, Вольховський дачний масив і с. Гребля.

За інформацією голови Луганської ОДА, 19 листопада бойовики "Луганської народної республіки" 35 разів обстріляли територію області.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками Тошковки загинули 3 мирних жителів, поранено 2 дітей.