ua en ru

У Станично-Луганському районі за обстрілу бойовиків поранено 3 людини, - ОДА

У Станично-Луганському районі Луганської області за обстрілу бойовиків поранено 3 людини.

У Станично-Луганському районі Луганської області за обстрілу бойовиків поранено 3 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

За вчорашні добу з боку ЛНР було здійснено 17 обстрілу контрольованої Україною території.

"У Станично-Луганському районі терористи після перерви знову застосували важку артилерію. Прямим попаданням кількох снарядів зруйновано житловий будинок в с. Старий Айдар. На жаль, не обійшлося без постраждалих серед мирних громадян - поранені троє людей", - зазначив Москаль.

За його словами, протягом дня тривали обстріл і самої Станиці Луганської. Після 9:00 райдержадміністрацію обстріляли з підствольного гранатомета, пошкоджено декілька вікон та вхідні двері.

"Через годину за РДА стріляли з снайперської гвинтівки. Одна з куль потрапила в легковий автомобіль з пасажирами (в тому числі маленькою дитиною). Дивом ніхто не постраждав. Ще одна куля влучила у вікно районної бібліотеки, що знаходиться в Будинку культури. На щастя, ніхто не поранений і не загинув", - додав Москаль.

Після 18:00 козаки так званого війська донського обстріляли з мінометів с. Кримське Новоайдарського району. Сім хв вибухнули на околиці села. Значних руйнувань, як і постраждалих серед мирних жителів немає.

Нагадаємо, сили АТО за добу зазнали обстрілів 26 разів.