ua en ru

У США водій влаштував гонитву, щоб доїсти бутерброд

Неадекватний автомобіліст влаштував гонитву, щоб доїсти бутерброд. В американському місті Брансуїк, штат Огайо, за водіння в нетверезому стані був арештований чоловік, який влаштував автомобільну гонитву, оскільки "хотів доїсти свій Біг-Мак, перш ніж як зупинитися".

Неадекватний автомобіліст влаштував гонитву, щоб доїсти бутерброд. В американському місті Брансуїк, штат Огайо, за водіння в нетверезому стані був арештований чоловік, який влаштував автомобільну гонитву, оскільки "хотів доїсти свій Біг-Мак, перш ніж як зупинитися". Про це повідомляє Smoking Gun.

Приблизно о першій ночі 28 вересня 2013 року поліцейські отримали звістку про водія, який вів автомобіль необережно. Прибулі на місце співробітники поліції побачили, як автомобіль, відповідний по опису, від'їжджав від ресторану McDonald's.

Поліцейські дали водієві сигнал зупинитися, але той проігнорував їх і поїхав далі. Поліцейські почали слідувати за чоловіком. Гонитва продовжувалася декілька хвилин, поки водій, нарешті, не зупинився.

Власник автомобіля, 31-річний Рендалл Міллер, почав вибачатися перед поліцейськими. Він сказав їм, що "всього лише хотів доїсти Біг-Мак, перш ніж зупинятися". Від чоловіка сильно пахло спиртом, і він говорив з ускладненнями.

Поліцейські заарештували Міллера за водіння в нетверезому стані. Тест показав, що рівень алкоголю у нього в крові в три рази перевищував допустиму для водіння норму. Скоро йому буде ухвалений вирок в суді.