ua en ru

У Слов'янську зникли театральний режисер та волонтер, - Мінкультури

У Слов'янську зникли театральний режисер, лауреат премії "Київська пектораль" Павло Юров та волонтер Денис Грищук.

У Слов'янську зникли театральний режисер, лауреат премії "Київська пектораль" Павло Юров та волонтер Денис Грищук. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства культури України.

За словами друзів та колег, майже добу юнаки не виходять на зв'язок. Один з них родом з Луганська, інший з Донецька. Вони пробули в Слов'янську лише один день. 26 квітня вночі вони мали повернутися поїздом до Києва.

"Павло поїхав до Донецька 17 квітня, Денис вже був там. Жили у Дениса. Вранці 25 квітня прибули до Слов'янська, звідки в другій половині дня планували виїхати потягом (154Д Донецьк- Київ) до Києва. Мали прибути близько 01:00 ночі", - повідомляють знайомі хлопців.

За їх словами, вони неодноразово виходили на зв'язок протягом 25 квітня та розповідали, що у Слов'янську усе спокійно, що вони прогулюються містом. Останній дзвінок від них надійшов близько 16:00, о 17:30 Грищуку намагався додзвонитися брат, але той "скинув" виклик і більше не виходив на зв'язок. Наразі зв'язку з ними немає. Телефони перестали відповідати приблизно з 18:00 25 квітня. За останньою інформацією від знайомих Павла Юрова та Дениса Грищука - абоненти знаходяться "у мережі", втім слухавку ніхто не піднімає.