ua en ru

На Щасті в результаті артобстрілу поранені два мирних жителя, - ЛОДА

На Щасті в результаті артобстрілу поранені два мирних жителя, - ЛОДА Джерело фото:EPA
У Щасті Луганської області в результаті артобстрілу були поранені два мирних жителя.

У Щасті Луганської області в результаті артобстрілу були поранені два мирних жителя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"За минулу добу терористи так званої ЛНР 43 рази обстріляли підконтрольну Україні територію Луганської області. На жаль, не обійшлося без постраждалих серед мирного населення. У м. Щастя в результаті мінометного і артилерійського обстрілу поранено осколками два місцевих жителя - 37-річний чоловік та 53-річна жінка. Обидва доставлені в міську лікарню. Стан поранених задовільний, загрози життю немає", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що один з артилерійських снарядів потрапив в будівлю районної електромережі, вона сильно пошкоджено.

Під обстріл також потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове та Станиця Луганська.

Так, у Трехизбенке мінометним обстрілом бойовики перебили високовольтну лінію, село знову залишилося без світла. "При тому, що вночі там було 27 градусів морозу", - зазначив Москаль. Ремонтні бригади вже виїхали на місце.

Протягом вчорашнього дня і минулої ночі в Станиці Луганській тривали ближні бої із застосуванням автоматичної зброї, гранатометів і мінометів.

"Кулями і осколками пошкоджено сім житлових будинків на вул. Крупської та Радянської (в декількох вибито скло і зірвані частина даху). Вчора в 22 ночі селище в черговий раз обстріляли з "Градів". На вулицях Букаєва, Ломоносова та Лебединського пошкоджено вісім будинків, зруйновано будівлю податкової інспекції. Відновити пошкоджений учора газопровід поки не вдалося, а якщо врахувати, що бойовими діями були перебиті ЛЕП, Станиця Луганська, села Валуйське, Вільхове, Макарове і Малинове станом на сьогоднішній ранок залишаються без світла, центральної води та центрального теплопостачання", - повідомляє ЛОДА.

Нагадаємо, за даними штабу, у зоні АТО за добу загинули 3 мирних жителя і 3 поранені.