ua en ru

В результаті теракту в Старобільську поранені дві людини, - ЛОДА

В результаті теракту в Старобільську поранені дві людини, - ЛОДА Джерело фото:EPA

В результаті теракту в Старобільську (Луганська область) вчора, 28 грудня, були поранені дві людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"У Старобільську в неділю невідомі особи влаштували теракт. На вул. Урицького в сміттєвому контейнері спрацював вибуховий пристрій, коли поруч знаходилися 53-річний військовослужбовець і місцевий житель. Обидва в результаті вибуху поранені і доставлені в лікарню. На місці працюють правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Також у повідомленні наголошується, що за вихідні бойовики 9 раз обстріляли територію Луганської області.

"Всього зафіксовано 9 обстрілів зі зброї різного виду (7 в суботу і 2 в неділю). Під вогневу агресію потрапили Станиця Луганська, Кримське і Чорнухіно. У Станиці в неділю періодично спалахували перестрілки з автоматів і великокаліберних кулеметів, відбувалися бойові зіткнення бойовиків з українськими силовиками. Кримське і Чорнухіно протягом суботи та неділі кілька разів обстріляли з мінометів. Інформації про загиблих або поранених мирних жителів немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики в ніч з 27 на 28 грудня обстріляли Золоте Луганської області, в результаті чого була поранена пенсіонерка.