ua en ru

В результаті обстрілу бойовиків виникла пожежа на Луганській ТЕС, - ВСУ

В результаті масованих обстрілів бойовиками Луганської теплоелектростанції там виникла пожежа.

В результаті масованих обстрілів бойовиками Луганської теплоелектростанції там виникла пожежа. Про це йдеться в повідомленні прес-центру оперативного командування "Південь" Збройних сил України.

"Протягом минулої доби бандитські угруповання два рази обстріляли підрозділи оперативного командування "Північ" вдень і три рази вночі. Під час нападів бойовики продовжують масово використовувати міномети, а також автоматичні гранатомети АГС-17 і стрілецьку зброю. В результаті масованих обстрілів на Луганській ТЕС виникла пожежа", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, бойовики вдаються до нових методів дискредитації військовослужбовців ВСУ.

"З цією метою за 30-40 хвилин до прибуття представників міжнародної організації у район потенційного збройного зіткнення вони завдають вогневі удари по позиціях сил АТО з великої відстані, з таким розрахунком, що українські війська відкриють вогонь у відповідь під час роботи комісії, а ті в свою чергу зафіксують факт порушення домовленостей українською стороною в очах світового співтовариства", - повідомили в прес-центрі.

Крім того, за ніч військовослужбовці підрозділів протиповітряної оборони зафіксували два прольоти безпілотних літальних апаратів супротивника над своїми позиціями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили антитерористичної операції забезпечили роботу 3 груп ОБСЄ та 2 груп Міжнародного комітету Червоного Хреста в районі м. Щастя Луганської області.