ua en ru

В результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району пошкоджені школа, дитсадок, житлові будинки, - Москаль

В результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району пошкоджені школа, дитсадок, житлові будинки, - Москаль
В результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району пошкоджено школа, дитячий садок, житлові будинки.

В результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району пошкоджено школа, дитячий садок, житлові будинки. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"Починаючи з 8 ранку і до опівночі Станицю Луганську обстрілювали з мінометів, артилерії і стрілецької зброї вісім разів. В результаті пошкоджено дитячий садок №2 та декілька приватних будинків у кварталі Молодіжному. У три багатоповерхівки по сусідству були прямі попадання снарядів, зруйновані квартири. По вул. Радянській прямим попаданням снаряда зруйнований житловий будинок, перебита електромережу і система центрального опалення. По вул. Калініна зруйнований один пошкоджено два житлові будинки та газопровід. По вул. Чапаєва повністю зруйнований один, частково - ще один будинок. По вул. Москва-Донбас в будинок потрапили чотири снаряди, житло повністю зруйновано. На вул. Крупської зруйнований один і пошкоджено п'ять житлових будинків", - повідомив Москаль.

Крім цього, за його даними, бойові дії в Станиці Луганській ведуться і зараз.

"Сьогодні вранці прямим попаданням артилерійського снаряда пошкоджена загальноосвітня школу в н. п. Артема біля Станиці Луганської. Крім того, в результаті обстрілу пошкоджені лінії електропередач, тому без електроенергії залишилися десять вулиць районного центру. Знеструмлено н. п. Малинове і Ольховський дачний масив", - додав Москаль.

Загалом, як повідомляє голова ОДА, за минулу добу ситуація на території Луганської області ускладнилася, бойовики 43 рази обстрілювали населені пункти.

Протягом вчорашнього дня також обстріли тривали р. Щастя, Кримського Новоайдарського району .Золоте н. п. Троєцьке неподалік Золотого. В результаті вибуху мін і снарядів осколкові поранення отримали 57-річний і 18-річний житель Золотого. Обидва госпіталізовані.

Нагадаємо, раніше в Станиці Луганській через обстріл бойовиків призупинили роботу райдержадміністрації.