ua en ru

У районі Луганська зосереджене угруповання з 1,5 тис. бойовиків, - ІО

У районі Луганська зосереджене угруповання з 1,5 тис. бойовиків, - ІО

В районі м. Луганськ зосереджене угруповання бойовиків і російських військових чисельністю близько 1,5 тис. Про це повідомив народний депутат України, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

"У районі Луганська і північніше даного населеного пункту зосереджене угруповання російсько-терористичних військ загальною чисельністю до 1 500 чол., яка інтенсивно накопичує матеріально-технічні ресурси і проводить активну бойову підготовку на облаштованому на одній з околиць міста полігоні", - повідомив Тимчук.

За його словами, за добу зафіксовано переміщення в район Алчевськ - Стаханов - Первомайськ близько 40 транспортних одиниць як конвоїв постачання. "Конвої доставляють в основному артилерійські боєприпаси для артилерійських підрозділів бойовиків, зосереджених в районі н. п. Брянка та Стаханов", - уточнив нардеп.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", бойовики намагаються витіснити сили антитерористичної операції з їх позицій в районі Красногорівка Донецької області.