ua en ru

В Раді сьогодні розглянуть питання протидії агресії РФ та антикризові дії Кабміну, - нардеп

В Верховній Раді України сьогодні, 4 вересня 2014 р. на закритому засіданні розглянуть питання протидії російській агресії та антикризові дії Кабінету міністрів України.

В Верховній Раді України сьогодні, 4 вересня 2014 р. на закритому засіданні розглянуть питання протидії російській агресії та антикризові дії Кабінету міністрів України. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Анатолій Гриценко.

"Про зміст не говоритиму, на те воно й закрите. Але порядок денний нетаємний. Про введення воєнного стану не йдеться, немає такого рішення Президента (Президента України Петра Порошенка). Не планується також прийняття якихось законопроектів, їх до порядку денного не включено", - написав Гриценко.

Він повідомив, що нардепи сьогодні розглянуть три блоки питань:

1) Російська агресія та її відбиття, за якими доповідатимуть перший заступник начальника генерального штабу. генерал Генннадій Воробйов, тимчасово виконуючий обов'язки міністра оборони Іван Руснак, голова СБУ Валентин Наливайченко та начальник ГУР Міноборони Юрій Павлов.

2) Робота Кабінету міністрів України по забезпеченню біженців із зони АТО і з Криму. Доповідають перший віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр соціальної політики Людмила Денисова і міністр освіти та науки Сергій Квіт.

3) Антикризові дії Кабінету міністрів України, про які доповідатиме прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.