ua en ru

В Попасній через обстріли загинуло 2 людини, 1 - поранений, - МВС

У місті Попасна Луганської області сьогодні, 2 лютого, через обстріли загинуло 2 людини, ще одна жінка отримала поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник ГУМВС України в Луганській області Анатолій Науменко.

"В Попасній в ході обстрілів, вироблених з контрольованою бойовиками території, за тиждень вбито 8 цивільних осіб і 6 поранено. Сьогодні в результаті влучень снарядів вбито 2 цивільні особи, одна поранена жінка", - написав він.

Також, за його словами, в результаті ударів, випущених із РСЗВ "Град", сталося загоряння хлібозаводу, в місті сильно пошкоджений районний відділ міліції.

"Лікарі лікарні ГУМВСУ з післязавтрашнього дня починають надавати медичну допомогу як цивільним, так і військовим, у зв'язку з тим, що станція швидкої допомоги фактично припинила своє існування", - додав начальник луганської міліції.

Нагадаємо, сьогодні губернатор Луганської області Геннадій Москаль повідомляв, що бойовики обстріляли центр Попасній, де проходила евакуація людей. За його даними, тоді ніхто не постраждав.