ua en ru

В.Пилипишин знаходиться в лікарні з гіпертонічним кризом

Колишній голова Шевченківської РДА Віктор Пилипишин, якому прокуратура Києва висунула звинувачення в перевищенні влади і службових повноважень, що спричинило збитки громаді на суму понад 15 млн грн, знаходиться в лікарні з гіпертонічним кризом. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі екс-чиновника.
"З 12 годин ночі, представники різних правоохоронних структур приїхали в лікарню для того, щоб негайно забрати в міське Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Медики наполягали на тому, що він нетранспортабельний, тому цього зробити не змогли. Пізніше В.Пилипишина медики перевели в реанімацію. На даний момент представники правоохоронних структур продовжують знаходитися на території лікарні", - відзначили в прес-службі.
Нагадаємо, Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу щодо колишнього голови Шевченківської районної ради і державної адміністрації Віктора Піліпішина, який звинувачується в перевищенні влади і службових повноважень, які заподіяли збитки громаді на суму понад 15 мільйонів гривень. Вчора, 21 квітня 2011, йому висунуто звинувачення в скоєнні злочину, передбаченому ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії.