ua en ru

В офісі "Укртелекому" в Криму пройшов обшук, - ЗМІ

В офісі компанії "Укртелеком" у Сімферополі сьогодні вранці пройшов обшук у рамках кримінальної справи про "фінансування українських збройних формувань".

В офісі компанії "Укртелеком" у Сімферополі сьогодні вранці пройшов обшук у рамках кримінальної справи про "фінансування українських збройних формувань". Про це повідомляє "Крыминформ" з посиланням на джерело в компанії.

Інформацію підтвердили також очевидці події. За їх словами, співробітники правоохоронних органів сьогодні вранці зайшли в будівлю "Укртелекому" і знаходилися там довгий час.

"Віце-прем'єр Криму Дмитро Полонський повідомив, що керівництво "Укртелекому" до теперішнього часу не зробив спроб узаконити свою діяльність у "республіці".

"Наскільки я знаю, до цього часу "Укртелеком" так і не ухвалив для себе рішення, яким чином він збирається працювати в російському правовому полі. Ми вже кілька разів зверталися до них, якщо компанія хоче продовжувати свою діяльність в Криму, то вони повинні її узаконити. У нас є багато скарг від працівників "Укртелекому" на невиплату зарплати, зарплата продовжує виплачуватися у гривнях. І питання там не тільки в заробітних платах", - заявив Полонський.

Нагадаємо, раніше "прокуратура" Криму порушила справу за фактом перерахування телефонним оператором близько 1 млн рублів на потреби Національної гвардії України.