ua en ru

В Одесі розпочалося антитерористичне відпрацювання

В Одесі розпочалося антитерористичне відпрацювання

В Одесу сьогодні прибули військовослужбовці Національної гвардії України, які 3 січня візьмуть участь в антитерористичній оперативно-профілактичного відпрацювання міста Одеса. Про це повідомляє місцеве видання "Думська" з посиланням на прес-службу одеської міліції.

"Вони (прибулі бійці, - ред.) Будуть патрулювати вулиці спільно з міліцією, спецбатальйону (колишній" Беркут "), ДСО, ДАІ та іншими силовиками", - додав керівник служби Володимир Шаблієнко.

Нагадаємо, оперативно-профілактичне відпрацювання почали після вибуху на Сегедской.

З метою здійснення контролю за ситуацією, вулицями обласного центру буде спостерігатися значне пересування спеціального міліцейського та вантажного військового автотранспорту, екіпірованих людей з автоматичною зброєю.

"Запевняю, що законослухняним громадянам у цій ситуації боятися нічого, - ці люди вийшли на вулиці, щоб захистити вас від терористичної загрози. Адже тільки протягом останнього місяця на території міста сталося п'ять терактів, останній з яких забрав людське життя", - заявив глава обласного управління внутрішніх справ Іван Катеринчук.

Під час несення служби співробітники міліції будуть зупиняти і перевіряти підозрілих осіб, проводити огляд особистих речей. Правоохоронці просять громадян поставитися з розумінням до цієї ситуації і надавати допомогу.

Нагадаємо, міліція з 29 грудня заявила про початок антитерористичних заходів в Одесі