ua en ru

У Миколаївській обл. міліція затримала кримінального авторитета "Ременя"

У Миколаївській області міліція затримала кримінального авторитета "Ременя".

У Миколаївській області міліція затримала кримінального авторитета "Ременя". Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

"Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю спільно з колегами УБОЗ Миколаївської затримали "злодія в законі" на прізвисько "Ремінь". Під час затримання "коронований злодій" представився громадянином Киргизької Республіки, однак ця інформація не підтвердилася", - йдеться в повідомленні.

В міліції розповіли, що затриманий перебуває в розшуку за ст. 223 п. 1 (членство в "злодійському світі") КК Грузії. Перебуваючи на території України, "Ремінь" намагався впливати на криміногенну ситуацію і призначати "смотрящих", створював конфліктні ситуації, пропагував злодійські традиції. Крім того, він намагався встановити контроль за контрабандою пально-мастильними матеріалами з Росії в Україну.

Зараз щодо "Ременя" складено адміністративний протокол про незаконне перебування на території країни. В суд направлено матеріали для вирішення питання про її примусове видворення з України із забороною в'їзду терміном на 5 років.

До моменту прийняття рішення "Ремінь" буде знаходитися в приймальнику-розподільнику для іноземців.