ua en ru

У Миколаєві проросійські активісти зробили спробу штурму ОДА

У Миколаєві проросійськи налаштовані активісти зробили спробу штурму облдержадміністрації (ОДА).

У Миколаєві проросійськи налаштовані активісти зробили спробу штурму облдержадміністрації (ОДА). Про це пишуть "Новини Миколаєва".

"Сепаратисти спробували прорватися в будівлю ОДА, але міліція застосувала до штурмуючих сльозогінний газ, після чого більша їх частина розбіглася", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, відбуваються невеликі сутички, сепаратисти підірвали кілька петард під входом в ОДА.

Як пише видання "Преступности.нет", зараз сепаратисти продовжують спроби увірватися в будівлю ОДА, а правоохоронці, які стоять кордоном біля дверей, тримають наступ і відбиваються.

Як повідомляється, на підмогу правоохоронцям підійшли ще близько 20 міліціонерів у повному обмундируванні: на початку вони стали посередині сходів третім кордоном, тим самим оточивши стоять на ганку проросійськи налаштованих людей. Усвідомивши те, що вони опинилися в оточенні правоохоронців, сепаратисти почали силою вибратися з кільця, в результаті прибула група міліціонерів відступила і злилася з вже існуючим кордоном міліції під входом в ОДА. Періодично жінки підходять до міліціонерів і починають говорити їм, що вони не повинні підтримувати нову владу, а переходити на бік народу.