ua en ru

У Нідерландах провели перші експертизи уламків Boeing-777

Група міжнародних авіаційних експертів. Розслідують причини аварії Boeing-777 в Донецькій області, протягом тижня провели перші експертизи уламків літака. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради безпеки Нідерландів.

"Група міжнародних авіаційних експертів, які розслідують причини аварії рейсу MH17, завершив зустріч у Хильзе-Рейн. Минулого тижня вони провели кілька експертиз уламків. Ця зустріч є частиною процедур, передбачених положеннями ІКАО про міжнародні авіаційні події та розслідування інцидентів", - йдеться в повідомленні.

В експертизі взяли участь представники України, Малайзії, Австралії, США, Росії і Великобританії.

У прес-службі зазначили, що скоро буде створена тривимірна реконструкція частини літака.

Нагадаємо, остаточна доповідь про результати розслідування аварії Boeing на Донбасі буде готовий у другій половині нинішнього року.

Після двомісячної перерви група нідерландських експертів з розслідування аварії малайзійського Boeing-777 повернулася в Донецьку область. Останки загиблих пасажирів рейсу МН17 були знайдені на місці катастрофи літака 2 лютого. Зазначимо, пошуки на місці аварії Boeing-777 на Донбасі повинні продовжитися в березні.

Авіалайнер Boeing-777, що слідував рейсом з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився неподалік від селища Грабово Донецької області 17 липня 2014 р. На борту лайнера знаходилися 298 чоловік, всі вони загинули.