ua en ru

У М'янмі створена спеціальна комісія зі сприяння економічним реформам

У М'янмі була створена державна комісія на чолі з Президентом У Тхейн Сейном щодо сприяння реформам з метою задоволення основних економічних потреб населення. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа" з посиланням на місцеву газету "М'янма Алін".

У Тхейн Сейн 9 серпня на нараді чиновників центрального і місцевого урядів вказав на недостатньо ефективну роботу деяких органів в таких областях, як сприяння реформам, адміністративне управління і задоволення потреб жителів М'янми. Він закликав чиновників усіх рангів провести реформи, а також посилити координацію і співпрацю між різними органами, центральним урядом і місцевими адміністраціями.

Президент М'янми заявив, що нинішній уряд протягом перших 30 місяців 5-річного терміну своїх повноважень заклало основу для демократичної трансформації, створило сприятливу політичну обстановку в країні, а також поліпшило відносини з зовнішнім світом. Наступні 30 місяців уряд повинен в пріоритетному порядку підвищувати народний добробут і забезпечувати соціально-економічні інтереси населення.