ua en ru

В Москві 15 вересня відбудеться IV засідання підкомісії українсько-російської міждержавної комісії

В Москві 15 вересня відбудеться IV засідання підкомісії з питань міжнародного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії. Про це сьогодні на брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин, передає кореспондент РБК-Україна.

О.Волошин повідомив, що українську делегацію очолюватиме міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, а російську - голова МЗС РФ Сергій Лавров. "В рамках цього підкомітету відбудеться обговорення демаркації кордону, стан прогресу у переговорах щодо делімітації морського кордону, плани Росії щодо модернізації Чорноморського флоту та інші питання", - сказав він.
О.Волошин зазначив, що підкомітет з міжнародного співробітництва між Україною і РФ є невід'ємним елементом з підготовки до засідання міждержавної комісії на рівні президентів країн і буде збиратись регулярно.
Він також повідомив, що у жовтні, в рамках підготовки до міждержавної комісії відбудеться засідання комітету з питань торгово економічного співробітництва на рівні голів урядів.
Крім цього О.Волошин заявив, що в жовтні в Геленджику відбудеться українсько-російський економічний форум на рівні голів держав.