ua en ru

В Мінспорту планують створити базу олімпійської підготовки для українських хокеїстів

У Міністерстві молоді та спорту України планують на базі льодового палацу створити базу олімпійської підготовки для українських хокеїстів.

У Міністерстві молоді та спорту України планують на базі льодового палацу створити базу олімпійської підготовки для українських хокеїстів. Про це міністр молоді та спорту Дмитро Булатов заявив під час толоки, яка відбулася безпосередньо на території велотреку, передає прес-служба міністерства.

Також Булатов пообіцяв повернути київський велотрек у власність міста.

"На цьому велотреку свого часу тренувалися українські чемпіони. Ми дуже вдячні небайдужим киянам - велосипедної громаді столиці - які звертаються до нас за допомогою. Поїздка на велосипеді для них не розвага, а спосіб життя. Разом з керівництвом міста, Шевченківською районною адміністрацією ми будемо працювати над тим, щоб велотрек було повернуто у власність міста", - заявив Булатов.

Щодо коштів на відновлення київського велотреку, Булатов зазначив, що незабаром Міністерство разом з КМДА та Федерацією велоспорту України буде вирішувати це питання і розгляне кілька шляхів залучення коштів, як з державного бюджету, так і від інвесторів.