ua en ru

У Мелітополі при спробі проникнення на територію в/ч ВС України затримали цивільних осіб

У Мелітополі Запорізької області на території 25-ї бригади транспортної авіації Повітряних сил ЗС України затримано цивільних осіб, які намагалися незаконно проникнути всередину в/ч.

У Мелітополі Запорізької області на території 25-ї бригади транспортної авіації Повітряних сил ЗС України затримано цивільних осіб, які намагалися незаконно проникнути всередину в/ч. Про це повідомили в управлінні преси та інформації Міністерства оборони України.

Інформація про затримання невідомих надійшла до зонального відділу Військової служби правопорядку у ЗСУ о 20:30 19 березня.

За попередньою інформацією, патрулем у складі старшого солдата військової служби за контрактом Ю.Андрейченка та старшого солдата О.Кучеркова поблизу складів авіаційного озброєння був помічений легковий автомобіль "Хонда Акорд" (д/н АР 5471 СМ), з якого вийшли троє невідомих цивільних осіб і спробували потрапити на територію частини.

Військовослужбовці негайно викликали резервну групу варти. Невідомі почали рухатися на військовослужбовця резервної групи старшого солдата П.Попова, який попередив їх вигуком "Стій, стріляти буду" і, після невиконання вимоги зупинитися, застосував зброю згідно зі статутом - здійснив попереджувальний постріл вгору, після якого невідомі лягли на землю.

Затримані були передані патрульному наряду Мелітопольського МВ УМВС України в Запорізькій області. Особи затриманих встановлюються.