ua en ru

У Маріуполі в ході зіткнень 9 травня загинули два працівника ДАІ

В ході проведення антитерористичної операції в м. Маріуполь Донецької області загинули начальник ДАІ Віктор Саєнко, а також співробітник батальйону патрульної служби Михайло Єрмоленко.

В ході проведення антитерористичної операції в м. Маріуполь Донецької області загинули начальник ДАІ Віктор Саєнко, а також співробітник батальйону патрульної служби Михайло Єрмоленко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Маріупольського управління міліції в донецькій області.

"Що стосується втрат серед особового складу, достовірно відомо, що загинув начальник ДАІ Віктор Саєнко, а також співробітник батальйону патрульної служби Михайло Єрмоленко", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у МВС зазначають, що, незважаючи на завдану шкоду матеріально-технічного забезпечення, на даний момент у маріупольському гарнізоні міліції продовжують обслуговувати повідомлення громадян про події. Також міліціонери заступають на охорону громадського порядку і докладають всі зусилля, щоб зберегти в місті стабільну оперативну обстановку та не допустити сплеску злочинності.

Раніше прес-служба Нацгвардії України повідомляла, що обстановка в Маріуполі станом на 08:00 10 травня 2014 р. залишається стабільно напруженою. Сили НГУ виведені з епіцентру подій, щоб не провокувати ще більшу агресію активістів і заради безпеки мирних маріупольців.

Нагадаємо, вчора міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що в результаті проведення антитерористичної операції в Маріуполі Донецької області близько 20 повстанців знищено, ще 4 взято в полон.