ua en ru

У Луганській області на детонаторі підірвався 13-річний підліток, - ОДА

У Луганській області на детонаторі підірвався 13-річний підліток, - ОДА У Луганській області на детонаторі підірвався 13-річний підліток, - ОДА

У Луганській області на детонаторі підірвався 13-річний підліток, медики діагностували множинні поранення живота і грудей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації.

"У міську лікарню Лисичанська з важкими травмами доставили 13-річного хлопчика, у якого медики діагностували вибухову травму і множинні поранення живота і грудей", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поранення підліток отримав у себе вдома в Устинівці Попаснянського району. Знайшовши на березі Сіверського Дінця якийсь боєприпас (найімовірніше, детонатор), він приніс його додому, вирішив розібрати і з необережності привів у дію.

Також в повідомленні говориться, що це далеко не перший подібний випадок на Луганщині. У населених пунктах, розташованих уздовж лінії розмежування вогню, люди періодично натикаються на розтяжки, міни і кинуті боєприпаси. Тільки за останні три тижні в результаті цього загинули 2 і 3 людей отримали поранення.

Нагадаємо, раніше в районі Станиці Луганської на розтяжці підірвався мирний житель.