ua en ru

У Луганській області через обстрілу загинули 4 мирних жителя, 7 поранено, - Москаль

У Луганській області за минулу добу в результаті обстрілу бойовиків загинули 4 мирних жителів, ще 7 отримали поранення. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"У Станиці Луганській на вул. Піонерської загинула 85-річна жінка, в її квартиру влучив артилерійський снаряд. У Валуйском (село поблизу райцентру) під завалами власного будинку, в який також потрапив артилерійський снаряд, загинула 52-річна жінка. Крім того, поранено двоє співробітників міліцейського підрозділу, що потрапили в зону обстрілу. Всього в Станиці, а також сусідніх селах Нижня Вільхова, Передільське і Валуйське, пошкоджено понад тридцять житлових будинків", - йдеться в повідомленні.

Також в результаті обстрілу з "Градів" Попасній загинула одна людина, ще 5 отримали поранення. У Новотошковке загинув чоловік, який підірвався на протипіхотної міни. Крім того, бойовики обстріляли Кримське.

"Протягом вчорашнього дня (11.02) і минулої ночі бойовики 35 раз обстріляли контрольовану Україною територію Луганської області", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, вчора, 11 лютого, в результаті обстрілу Попасній загинув один мирний житель, 3 були поранені.