ua en ru

В Луганській обл. підпалили РЛС і пограбували бізнес-центр

У Луганській області підпалили радіолокаційну станцію і пограбували бізнес-центр.

У Луганській області підпалили радіолокаційну станцію і пограбували бізнес-центр. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС у Луганській області.

"Сьогодні близько чотирьох годин ночі, приблизно 20 озброєних автоматичною зброєю осіб, в масках, одягнених у камуфляжний одяг під'їхали до дислокації радіотехнічного відділення військової частини Збройних сил України, що розташована в 5 км від м. Свердловська, де під загрозою застосування вогнепальної зброї підпалили радіолокаційну станцію РЛС 35 Д-6, яка здійснювала контроль перетину повітряного простору", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що жертв і постраждалих серед співробітників військової частини немає.

Крім того, сьогодні о 12:05 до чергової частини Стахановського міського відділу ГУМВС України в Луганській області надійшло повідомлення про те, що на "Бізнес-центр", який розташований в Південному мікрорайоні, скоєно збройний напад.

"В 11:50 в будівлю центру увірвалися 20 чоловік в масках, у камуфляжному одязі з автоматичною зброєю. Всім присутнім наказали лягти на підлогу або буде застосовано зброю. Озброєні люди винесли з офісів оргтехніку і зникли в невідомому напрямку", - наголошується в повідомленні.

На даний момент на місці події працює слідчо-оперативна група.