ua en ru

У Луганську за добу в результаті бойових дій пошкоджено 20 житлових будинків, - міськрада

У Луганську за добу в результаті бойових дій пошкоджено 20 житлових будинків.

У Луганську за добу в результаті бойових дій пошкоджено 20 житлових будинків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської міської ради.

"Під артилерійський обстріл потрапили житлові будинки: по вул. Боженка, 113в,142-148, 172, кв. Мирний, кв. Степовий, кв. Ольховський, по вул. Яна Лациса, вул. Гоженко, пер. Комбинатский, вул. А.Линева, 79а, 155, 157, вул. Гвардійська, 87, вул. Ціолковського, 60, вул. Галицького,91, вул. Леніна,68, вул. Рудя, вул. Кожухаря, пер. Наталівський, а також тролейбусное депо МКП "Луганськелектротранс", обласний аптечний склад (8-й Лутугинський проїзд), прохідна ПП "Сталева симфонія", стоматологічна клініка "Преміум" по вул. В.Пятеркина, залізничний шлях на зупиночному пункті Луганськ-Вантажний (рух відновлено)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, в результаті обстрілу пошкоджені 19 житлових будинків в Артемівському районі, 1 житловий будинок в Ленінському районі, а також 4 об'єкта в Жовтневому районі.

Нагадаємо, сьогодні мер Луганська Сергій Кравченко оголосив 15, 16 і 17 липня днями жалоби за загиблими в результаті бойових дій мирним жителям.