ua en ru

У Луганську озброєні люди прибули до телецентру з вимогою відновити мовлення російських телеканалів (оновлено)

У Луганську група озброєних автоматами людей прибули на Луганський телецентр і вимагають забезпечити мовлення російських телеканалів в ефірі.

У Луганську група озброєних автоматами людей прибули на Луганський телецентр і вимагають забезпечити мовлення російських телеканалів в ефірі. Про це повідомив депутат Луганської обласної ради Родіон Мірошник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Представники митигующих сьогодні прибули на Луганський телецентр з групою автоматників. Вони вимагають забезпечити мовлення російських телеканалів в ефірі. Домовилися обійтися без руйнувань і не перешкоджати роботі телеканалу ЛОТ", - написав Мірошник.

Він зазначив, що в переговорах бере участь в.о. генерального директора ЛОГТРК Віталій Гаркуша, керівник Луганського РТПЦ Володимир Илезько і представники телекомпанії. Пізніше прибув начальник міського УВС.

"Зараз вивчається можливість включити мовлення телеканалу "Росія 24". Домовилися, що телецентр разом з працівниками міліції буде охороняти і озброєний наряд мітингувальників", - пише Мірошник.

Як повідомляє місцеве видання Cхіd.info, через декілька годин озброєні люди прийшли на ЛОГТРК і, посилаючись на доручення народного губернатора області Валерія Болотова, зажадали знову включити канал "Росія 24".