ua en ru

У Луганську вчора через підрив на міні загинув чоловік, 10 будинків потрапили під обстріл, - мерія

У Луганську 2 липня в результаті вибуху міни в районі аеропорту один чоловік загинув, ще один постраждав, а 10 будинків потрапили під обстріл.

У Луганську 2 липня в результаті вибуху міни в районі аеропорту один чоловік загинув, ще один постраждав, а 10 будинків потрапили під обстріл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

У прес-службі підкреслили, що постраждалий з численними травмами і опіками доставлений в Луганську обласну клінічну лікарню.

Як зазначається, 2 липня по вулиці Кононенко в районі будинків №44,46,48 був виявлений снаряд, який пошкодив гараж і сарай. По вулиці Крута снаряд пошкодив покрівлю будинків №34 та 36, боєприпас виявлений не був, імовірно снаряд застряг стіні. По вулиці Шахова в районі будинку №32 снаряд влучив у ворота, які були зруйновані, також зруйновано паркан і частково сарай. По вулиці Остапенко снаряд потрапив у паркан в районі будинку №35. В результаті зруйновано паркан, боєприпас заглибився в землю. Також снаряд впав по вулиці Рудя в районі будинку №55а, він не розірвався і заглибився в землю. При цьому на територію автопарку по вулиці Оборонна, 101 впав боєприпас не розірвався і заглибився в землю. Ще один снаряд впав на території городу в районі будинку №74 по вулиці Радіщева. Боєприпас в зарослому очеретом городі виявлений не був.

Також в різних частинах міста в результаті конфліктних ситуацій були поранені три мирних жителя. З різними пораненнями кінцівок постраждалі госпіталізовані до Луганської міської лікарні №2.

При цьому в мерії зазначили, що всі комунальні та екстрені служби міста функціонують у звичайному режимі, стабільно працює громадський транспорт, продуктові магазини, аптеки та заправки.

Нагадаємо, з 1 липня Президент Петро Порошенко оголосив про припинення перемир'я про відновлення антитерористичної операції в Луганській і Донецькій областях.