ua en ru

У Луганську і в Донецькій обл. до кінця 2012 р. заплановано відкриття двох льодових арен вартістю 38-42 млн грн, - Колесніков

У м. Дружківці Донецької області і в м. Луганську до кінця 2012 р. заплановано відкриття двох льодових арен, вартість кожної - від 38 млн грн до 42 млн грн. Про це під час брифінгу на відкритті Льодового палацу в Білій Церкві заявив міністр інфраструктури України Борис Колесніков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кожен рік ми відкриваємо по п'ять арен. Цього року ми відкриємо ще арени в Дружківці і в Луганську. В Севастополі - швидше за все в січні. Наступного року ми опублікуємо дані міністерства, теж, думаю, буде п'ять ковзанок ... І ми хочемо в наступного року закінчити Льодовий палац в Запоріжжі. Всі катки навчально-тренувальні та всі катки будуть побудовані за рахунок держави", - повідомив Колесніков.

На питання про те, скільки коштує будівництво одного катка, Колесніков відповів: "Від 38 млн грн до 42 млн грн, все залежить від місцевих мереж, які є умови".

Читайте також: На будівництво нових спортивних комплексів на базі олімпійської підготовки необхідно 410 млн грн, - Сафіуллін