ua en ru

У Луганську без водопостачання залишається 250 об'єктів, - міськрада

У Луганську кількість абонентів, які в результаті обстрілу залишилися без водопостачання, за минулу добу скоротилася з 4 тис. до 250 об'єктів.

У Луганську кількість абонентів, які в результаті обстрілу залишилися без водопостачання, за минулу добу скоротилася з 4 тис. до 250 об'єктів. Про це повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

"Компанія "Луганськвода" за минулу добу скоротила кількість абонентів, які в результаті обстрілу залишилися без водопостачання з 4 тисяч до 250. Відновлено водопостачання верхньої частини Кам'яного Броду. По місту є окремі заявки, їх намагаються оперативно відпрацьовувати", - заявив директор департаменту забезпечення життєдіяльності міста Луганської міської ради Олексій Русаков.

Крім того, за його словами, за добу світло поданий до домывок понад 2 тис. 500 абонентів. Відновлено енергопостачання в Олександрівську і у верхній частині Кам'янобрідського району міста.

Газова служба усунула пошкодження газопроводів в Кам'янобрідському районі, в провулку Наталівський, вулицях Кожухаря і Рудя.

"На даний момент аварійним бригадам доводиться відновлювати системи життєзабезпечення обласного центру буквально під обстрілом, щодня додаються все нові і нові пошкодження комунікацій. Крім того, значно ускладнює роботу і брак фахівців вузького профілю, наприклад, з роботи на високовольтних лініях. І, тим не менш, всі служби працюють у посиленому режимі, щодня виконуючи величезний комплекс робіт", - зазначив Русаков.