ua en ru

До "листа очікування" індексу ПФТС на І кв. 2011 увійшли акції 8 емітентів

У відповідності до п. 6 Правил розрахунку індексу ПФТС рішенням голови ради директорів Фондової біржі ПФТС від 12 січня 2011 р. (з урахуванням рекомендацій Індексного комітету від 11 січня 2011 р.) затверджено "лист очікування" індексу ПФТС на I квартал 2011 р. Про це повідомляє прес-служба біржі.

До "листа очікування" індексу ПФТС увійшли акції 8 емітентів: " Північний ГЗК", " Луганськтепловоз", АБ "Форум", "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча", "Харцизський трубний завод", шахтоуправління "Покровське", шахта "Комсомолець Донбасy", " Богдан Моторс".

До "листа очікування" входять цінні папери емітентів, акції яких є претендентами на включення до Індексу ПФТС під час чергового перегляду бази розрахунку, який відбудеться у квітні 2011 р. Формування "листа очікування" проводиться щоквартально з 40 найбільш ліквідних акцій, допущених до обігу на ПФТС, на підставі переліку критеріїв, визначених правилами розрахунку індексу ПФТС: розмір ринкової капіталізації, кількість укладених угод та ін.