ua en ru

У Красному Лимані силовики повністю контролюють ситуацію, - Аваков

У Красному Лимані українські силовики повністю контролюють ситуацію.

У Красному Лимані українські силовики повністю контролюють ситуацію. Про це у своєму Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Над міським управлінням внутрішніх справ, міськрадою в місті Красний Лиман Донецької області знову піднято прапор України. Спецпідрозділ МВС "Артемівськ", укомплектований тільки жителями Донецької області, приступив до патрулювання та несення служби в місті. Разом зі зведеним загоном міліції та місцевими офіцерами, вірними присязі України. Головою районної адміністрації, по суті, післявоєнним перехідним керівником району призначений уродженець цих місць, підполковник Костянтин Матейченко", - написав Аваков.

Крім того, він підкреслив, що в місті буде відновлено функціонування всіх соціальних служб і організацій в самий найближчий час.

"Можна буде знову безперешкодно отримувати пенсії та інші виплати з держбюджету. Я щиро радий тому, що переважна більшість жителів Красного Лиману вітали відновлення законного порядку в місті!", - написав Аваков.

Нагадаємо, 3 червня самопроголошена "Донецька народна Республіка" (ДНР) спростувала інформацію, яка з'явилася раніше про взяття р. Красний Лиман Донецької області Національною гвардією України.