ua en ru

У комітеті Ради Ягодинську митницю назвали найбільш корумпованою

У комітеті Ради Ягодинську митницю назвали найбільш корумпованою

Комітет Верховної Ради по боротьбі з корупцією розпочинає аналіз декларацій керівників Митниці та їх реального добробуту. Про це на засіданні комітету з питань боротьби та протидії корупції заявив його секретар Дмитро Добродомов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми визнали незадовільною роботу Державної фіскальної служби (ДФС), у тому числі кадрову політику. При цьому, за нашою інформацією, після нашого засідання в середу, коли ми оголосили незадовільною роботу ДФС, начальник головного управління департаменту внутрішньої безпеки пан Юрченко зібрав начальників митниці, заявивши їм, щоб вони не хвилювалися, далі спокійно працювали, а рішення депутатів ніяк не вплине на їх роботу", -заявив секретар комітету.

Добродомов також зазначив, що всі факти, які були оприлюднені на комітеті, спричинять більш глибокий розгляд у роботі Львівської, Волинської, Рівненської та Чернівецької митниць за 2014-2015 рр.

"Усі факти, оприлюднені на засіданні комітету, змушують нас більш детально провести перевірку також на інших митницях. Ми проведемо аналіз декларацій керівників митниць, а також порівняємо їх з реальним рівнем життя. Потім ми будемо ставити питання кардинально. У нас є всі факти, які підтверджують, що на одній з найбільш корумпованих митниць України - Ягодинській - продовжують діяти корумповані схеми, зокрема, з нелегального імпорту автомобілів".

Нагадаємо, напередодні у ДФС повідомили, що на Ягодинській митниці розкрита "незаконна схема" з ввезення авто без сплати мит.