ua en ru

У Київраді пояснюють відсутність гарячої води у ряду районів обмеженням газопостачання ТЕЦ-6

Секретар Київської міської ради Олексій Резніков пояснює відсутність гарячого водопостачання у мешканців Деснянського і Оболонського району Києва забороною центральною владою подавати газ на ТЕЦ-6.

Секретар Київської міської ради Олексій Резніков пояснює відсутність гарячого водопостачання у мешканців Деснянського і Оболонського району Києва забороною центральною владою подавати газ на ТЕЦ-6. Про це сьогодні під час брифінгу заявив секретар Київської міської ради Олексій Резніков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Практично у всіх районах, які забезпечуються не ТЕЦ-6, а іншими енергогенеруючими відповідними станціями, гаряча вода почала подаватися, тому що є можливість нагріву води за рахунок мазуту, вугілля та інших альтернативних джерел. А ТЕЦ-6, на жаль, яка опалює і дає гарячу воду на Деснянський район, Троєщину, Оболонь, Райдужний, вона живиться газом ... всі наші звернення до уряду, на жаль, не дають позитиву. З невідомих нам причин, є пряма вказівка не подавати газ на ТЕЦ-6", - повідомив Резніков.

Нагадаємо, в Києві кількість будинків без гарячої води станом на 8 жовтня становить 2 тис. 373.