ua en ru

У київську нерухомість інвестують майже 800 млн грн

Столична влада залучили близько 800 млн грн інвестицій в сферу нерухомості.Прес-служба КМДА повідомляє, що компанія КП "Житлоінвестбуд-УКБ" стала переможцем інвестиційного конкурсу на два проекти з будівництва житлової, комерційної та комунальної нерухомості загальною сумою близько 750 млн грн. проекти передбачають будівництво житла з виділенням квартир для постраждалих від компанії "Еліта-Центр". Зокрема, для цих цілей виділено земельні ділянки на вулиці Милославській у Деснянському районі та вул. Здолбунівській у Дарницькому районі.

Столична влада залучили близько 800 млн грн інвестицій в сферу нерухомості.

Прес-служба КМДА повідомляє, що компанія КП "Житлоінвестбуд-УКБ" стала переможцем інвестиційного конкурсу на два проекти з будівництва житлової, комерційної та комунальної нерухомості загальною сумою близько 750 млн грн. проекти передбачають будівництво житла з виділенням квартир для постраждалих від компанії "Еліта-Центр". Зокрема, для цих цілей виділено земельні ділянки на вулиці Милославській у Деснянському районі та вул. Здолбунівській у Дарницькому районі.

Переможцем конкурсу на будівництво дитячого садка по вул. Старонаводницькій, 2-20 у Печерському районі - ним стало ТОВ "Гамаинвест". Так, компанією буде реалізований проект загальною вартістю близько 29 млн грн.

В конкурсі на проект реконструкції підземного пішохідного переходу на перехресті вул. Б. Хмельницького та вул. Хрещатик виграла ТОВ "Столичний ЦУМ". Вартість проекту оцінено в 16 млн грн, плюс, відрахування компанії в міський бюджет на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Києва складуть 618,8 тис. грн.
Джерело: domik.ua