ua en ru

В Київській обл. в окрузі №95 лідирує "козак" Гаврилюк, а в окрузі №122 Львівської обл. - "сотник" Парасюк

В Київській області в окрузі №95 лідирує "козак" Михайло Гаврилюк, а в окрузі № 122 Львівської області лідирує "сотник Майдану" Володимир Парасюк.

В Київській області в окрузі №95 лідирує "козак" Михайло Гаврилюк, а в окрузі № 122 Львівської області лідирує "сотник Майдану" Володимир Парасюк. Про це йдеться на сайті Центральної виборчої комісії за результатами опрацювання 10,63% та 20,87% протоколів відповідно.

Так, за Михайла Гаврилюка, якого висувала на вибори Ради партія "Народний фронт", віддали свої голоси 23,24% виборців.
Михайло Гаврилюк народився 15 серпня 1979 р. в селі Ярівка Хотинського району Чернівецької області, має загальну середню освіту, міліціонер, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Золоті Ворота", безпартійний, проживає в селі Ярівка Хотинського району Чернівецької області.

У свою чергу у Львівської області в окрузі №122 Володимир Парасюк балотувався як самовисуванець, і отримав 53,35% виборців на своєму окрузі.

Володимир Парасюк народився 9 липня 1987 р. в селі Майдан Жовківського району Львівської області, має загальну середню освіту, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Дніпро-1" Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області, безпартійний, проживає в селі Папірня Жовківського району Львівської області.

Крім того, у Львівської області в окрузі №124 за результатами підрахунок 43,31% протоколів лідирує відсторонений від виконання обов'язків міністр охорони здоров'я Олег Мусій , який отримав 32,51% голосів виборців.

Олег Мусій народився 12 травня 1965 р. в селі Переспа Сокальського району Львівської області, має вищу освіту, міністр охорони здоров'я України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня. Самовисуванець.

Нагадаємо, 26 жовтня 2014 р. в Україні проходили дострокові вибори Верховної Ради України.