ua en ru

У Київській обл. співробітники УБОЗ ліквідували ОЗГ, що займалася торгівлею зброєю і вибухівкою

У Київській області співробітники УБОЗ затримали учасників організованого злочинного угруповання, яке займалося торгівлею зброєю та вибухівкою. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Торговцям вдалося вже реалізувати 3 пістолети Тульський Токарев, 2 - Макарова, автомат Калашникова 7,62, саморобний пістолет калібру 7,65 мм, 2 кг вибухівки, автомат "Скорпіон" і різні патрони. До того ж всі зброю було оснащено пристроями для безшумної стрільби.

Крім цього, під час обшуку автомобілів ділків і за місцем їх проживання міліція вилучила цілий арсенал зброї: автомат Калашникова, 3 пістолети ТТ, детонатор, різні патрони, багнет-ножі та магазини до АК, споряджені набоями, автомат "Вулкан", револьвери системи " Наган ", снайперський приціл, приладдя для чищення вогнепальної зброї та інші частини до зброї, - розповів один з керівників УБОЗ.

Щоб приховати сліди злочину, гроші, які були отримані незаконним шляхом, чоловіки викинули в колодязь з водою.

Всі учасники групи затримані в порядку ст. 208 КПК України. Зараз проводиться відпрацювання зловмисників на причетність їх до скоєння кримінальних злочинів на території області та інших регіонів України. Крім того, встановлюються канали надходження зброї, а також відпрацьовуються особи, які придбали у цій угрупування "незаконний товар".

Читайте також: У Криму СБУ запобігла спробі контрабандного вивозу з України особливо небезпечного отруйної речовини