ua en ru

У Києві за І півріччя 2013 р. найбільше викликів щодо несанкціонованої торгівлі в метро зафіксовано на станціях "Мінська" і "Оболонь"

У Києві за І півріччя 2013 р. найбільше викликів щодо несанкціонованої торгівлі в метро на станціях "Мінська" і "Оболонь". Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник КП "Київський метрополітен" Володимир Федоренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Станції метро "Мінська" і "Оболонь" найбільше турбують. Тут величезна кількість таких викликів. За червень цього року було 177 викликів по "Мінській", з них не відреаговано на 175 викликів. Також 188 викликів по "Оболоні", з яких не відреаговано на 164 виклики", - заявив чиновник.

Також він зазначив, що майже стовідсоткове реагування на такі випадки є на станціях "Театральна", "Лісова", "Петрівка" та "Дорогожичі".

Водночас, за його словами, за І півріччя 2013 р. за зверненнями працівників метрополітену до правоохоронних органів ліквідовано 4185 точок несанкціонованої торгівлі в метро.

"За перше півріччя цього року за викликами працівників метрополітену правоохоронні органи припинили діяльність 4185 точок несанкціонованої торгівлі. Однак, при цьому майже 5800 звернень залишились без реагування", - зазначив Федоренко.